Babagan awake dhewe

woaini


Shenzhen Haiwen Bio-Technology Co., Ltd  a leading supplier of fine chemical in Shenzhen China, was founded in 2008. It develops fast and set up branch company in many cities. The company enjoys the advantage in exporting and transportation brought by the costal city.

Perusahaan wis dibangun ing peralatan tetanduran standar karo mesin majeng. We duwe QA lengkap lan sistem QC lan HPLC dhewe, GC lan spectrophotometer UV kanggo njelasno lan ngontrol kualitas produk.

produk utama kita kalebu cortical cairan Oral steroid, steroid Anti-estrogen, SARMs Steroid, hormon seks lanang lan wadon, zat kimia lan bubuk steroid kayata Trenbolone Katandhan, Boldenone Undecylenate, Drostanolone Propionate, Nandrolone Decanoate, Methenolone Enanthate, Testosteron Enanthate, Testosteron Cypionate, Tetracaine, Linocaine, Benzocaine, MT-1 lan ing.

Liwat riset lan kawruh serbuk steroid anabolik, kita Manufaktur lan nyediakke luwih aman, luwih-Performing lan steroid-kualitas sing luwih kanggo nyukupi kabutuhan donya akeh. We wis nyiyapake collaboration ngalangi karo numerous kimia lan pharmaceutical perusahaan anjog ing China. bisnis kita nyebar kanggo akeh kothak kalebu lapangan gym, Clinic, institusi, industri pharmaceutical lan ing. Kita ngarep-arep kanggo netepake hubungan bisnis long-term karo pelanggan donya.

Shenzhen Haiwen Bio-tech Co.Ltd.

Address: 18F, bangunan Guanghao, Meilong Road, Longhua District, Shenzhen, Guangdong, China

Contact Person:  Mrs. Cathy

Tel / Whatsapp: + 86-13410121786

Email: cathy@haiwenbiotech.com



WhatsApp Online Chat !