HAIWEN БИО-тех копродукции, ООД

Прочитај повеќе
 • услуги

  услуги

  HAIWEN BIO-TECH произведува широк спектар на производи вклучуваат Тестостерон Enanthate, Trenbolone ацетат, Anavar, Dianabol, Anadrol, Deca-Durabolin, Boldenone Undecylenate, Masteron, Sustanon250, Turinabol, Winstrol, Primobolan и така натаму.
 • производи

  производи

  Haiwen био-технологија за копродукции, Ltd е водечки снабдувач групи на парична казна хемикалии во Кина, од областа на анаболни androgenic стероид Хормони, фармацевтски суровини, производство, работење и маркетинг во една органска целина. Ние ги доставуваме речиси сите видови на квалитетни суровини стероид прав и рефус premade полу-готови стероиди масло.

Вести и настани

Види се
 • Nandrolone Administration

  Nandrolone Administration

  1. Nandrolone is an injectable anabolic steroid. For medical purposes the Decanoate version is most commonly prescribed with dosing falling in the 100mg per 1-2 week range for base therapeutic needs and 100-200mg per week for the treatment of anemia and some muscle wasting diseases. 2. The 100-20...
 • What is BB(Benzyl Benzoate), BA(Benzyl Alcohol),GSO and EO?

  What is BB(Benzyl Benzoate), BA(Benzyl Al...

  What is BB(Benzyl Benzoate), BA(Benzyl Alcohol),GSO and EO?: An Introduction to Steroid Solvent and Liquid Accessories: Common steroid solvent and  Accessories: Ethyl Oleate(EO) Benzyl Alcohol(BA) Benzyl Benzoate(BB) Grape Seed Oil(GSO) Polyethylene glycol Tween 80 Guaiacol What is Benzyl- Benz...

WhatsApp Online Chat !