HAIWEN BIO-TECH Co, Ltd

Lexo më shumë
 • Sherbime

  Sherbime

  HAIWEN BIO-TECH prodhon një shumëllojshmëri të gjerë të produkteve të përfshijnë Testosterone Enanthate, trenbolone acetate, Anavar, Dianabol, Anadrol, Deca-Durabolin, Boldenone undecylenate, Masteron, Sustanon250, Turinabol, Winstrol, Primobolan dhe kështu me radhë.
 • Produkte

  Produkte

  Haiwen Bio-Technology Co, Ltd, është një grupe furnizuesi kryesor i kimike gjobë në Kinë, i specializuar në anabolic androgenic hormoneve steroide, materialeve të papërpunuara farmaceutike, prodhimin, që vepron dhe marketingut në një tërësi organike. Ne furnizimin me pothuajse të gjitha llojet e pluhurat cilësi të papërpunuara steroide dhe pjesa më e madhe premade vaj gjysëm-të gatshme steroide.

Lajme dhe Ngjarje

Shiko te gjitha
 • Nandrolone Administration

  Nandrolone Administration

  1. Nandrolone is an injectable anabolic steroid. For medical purposes the Decanoate version is most commonly prescribed with dosing falling in the 100mg per 1-2 week range for base therapeutic needs and 100-200mg per week for the treatment of anemia and some muscle wasting diseases. 2. The 100-20...
 • What is BB(Benzyl Benzoate), BA(Benzyl Alcohol),GSO and EO?

  What is BB(Benzyl Benzoate), BA(Benzyl Al...

  What is BB(Benzyl Benzoate), BA(Benzyl Alcohol),GSO and EO?: An Introduction to Steroid Solvent and Liquid Accessories: Common steroid solvent and  Accessories: Ethyl Oleate(EO) Benzyl Alcohol(BA) Benzyl Benzoate(BB) Grape Seed Oil(GSO) Polyethylene glycol Tween 80 Guaiacol What is Benzyl- Benz...

WhatsApp Online Chat !