Tentang Kami

woaini


Shenzhen Haiwen Bio-Téhnologi Co., Ltd  a leading supplier of fine chemical in Shenzhen China, was founded in 2008. It develops fast and set up branch company in many cities. The company enjoys the advantage in exporting and transportation brought by the costal city.

parusahaan geus diwangun parabot tatangkalan standar kalawan mesin canggih. Simkuring boga QA lengkep jeung sistem QC na HPLC sorangan, GC na spectrophotometer UV cara analisa tur kadalikeun kualitas produk.

produk utama urang kaasup cortical cair Lisan stéroid, stéroid Anti éstrogén, SARMs Stéroid, hormon séks jalu jeung nu bikang, péptida jeung bubuk stéroid kayaning Trenbolone asétat, Boldenone Undecylenate, Drostanolone Propionate, Nandrolone Decanoate, Methenolone Enanthate, Téstostéron Enanthate, Téstostéron Cypionate, Tetracaine, Linocaine, Benzocaine, MT-1 jeung saterusna.

Ngaliwatan panalungtikan jeung pangaweruh powders stéroid anabolik urang, urang téh manufaktur sarta supplying aman, leuwih hadé-ngajalankeun sarta stéroid-kualitas luhur ka minuhan kaperluan hiji dunya tumuwuh. Kami geus nyetél kolaborasi padet nu mibanda sababaraha kimiawi sarta farmasi pausahaan ngarah di Cina. bisnis urang nyebar ka loba widang kaasup widang gym, klinik, instansi, industri farmasi jeung saterusna. Simkuring miharep pikeun ngadegkeun hubungan bisnis jangka panjang jeung konsumén di sakuliah dunya.

Shenzhen Haiwen Bio-tech Co.Ltd.

Alamat: 18F, wangunan Guanghao, Meilong Jalan, Longhua District, Shenzhen, Guangdong, Cina

Kontak Jalma:  Ny Cathy

Tel / Whatsapp: + 86-13410121786

Email: cathy@haiwenbiotech.com



WhatsApp Online Chat!